De Plusbibliotheken

 • de Bibliotheek Utrecht Bekijk details

  de Bibliotheek Utrecht heeft naast de Centrale Bibliotheek, 13 wijkvestigingen.

  Bekijk details van de Bibliotheek Utrecht

 • ZB Middelburg Bekijk details

  ZB| Planbureau en Bibliotheek van Zeeland ZB is de Openbare Bibliotheek in Middelburg, Wetenschappelijke Bibliotheek voor Zeeland en Provinciale Ondersteuningsinstelling. ZB is Planbureau: uit onderzoek en monitoring krijgen we de kennis die nodig is om in te spelen op de toekomstige ontwikkelingen en trends in Zeeland. ZB is het hart van kennis, informatie en cultuur in Zeeland. Bereikbaarheid openbaar vervoer: ZB is gemakkelijk bereikbaar op 5 minuten loopafstand van het NS-station Middelburg...

  Bekijk details van ZB Middelburg

 • Rozet Bibliotheek Centrum Bekijk details

  De Bibliotheek, gevestigd in Rozet, is dé plaats in Arnhem voor informatie, kennis, cultuur en leesplezier voor en van iedereen. We prikkelen de nieuwsgierigheid, geven inspiratie en nodigen uit tot ontmoeting.

  Bekijk details van Rozet Bibliotheek Centrum

 • Forum Groningen Bekijk details

  Forum Groningen: film, exposities, bibliotheek, cursussen, jeugdactiviteiten, Storyworld en meer!

  Bekijk details van Forum Groningen

 • Athenaeumbibliotheek (AB) Bekijk details

  De Athenaeumbibliotheek (AB), gelegen in het oude centrum van de boekenstad Deventer, is zowel een oude als een moderne informatie instelling. Het is de oudste bibliotheek van Nederland, gesticht in 1560. De AB maakt per 1 januari 2016 onderdeel uit van de Bibliotheek Deventer.

  Bekijk details van Athenaeumbibliotheek (AB)

 • de nieuwe bibliotheek | Stad Bekijk details

  In deze nieuwe bibliotheek komt alles samen; spraakmakende architectonische vormgeving en de spannende inrichting, waarin de collectie volgens de interessegebieden van klanten bij elkaar geplaatst is.

  Bekijk details van de nieuwe bibliotheek | Stad

 • de Bibliotheek Zuid-Kennemerland Bekijk details

  De Stichting Bibliotheek Zuid-Kennemerland is een modern kenniscentrum met toegang tot verhalen, informatie en cultuur. Zij stimuleert het plezier, de ontwikkeling en ontplooiing van burgers in de lokale samenleving en speelt als ontmoetingsplaats een belangrijke rol bij de sociale binding. Bibliotheek Zuid-Kennemerland levert diensten aan 6 gemeentes met in totaal 240.000 inwoners en heeft 10 vestigingen, plus de Stationsbibliotheek in Haarlem.

  Bekijk details van de Bibliotheek Zuid-Kennemerland

 • Bibliotheek de Witte Dame Bekijk details

  De Bibliotheek Eindhoven staat voor ontwikkeling van iedereen. De Bibliotheek Eindhoven biedt je toegang tot mensen, middelen en een netwerk waardoor ontwikkelkansen voor iedereen bereikbaar en beschikbaar zijn. Zodat je als inwoner van deze stad zelf aan het roer kan staan en volop mee kan doen in de maatschappij.

  Bekijk details van Bibliotheek de Witte Dame

 • Bibliotheek Rotterdam, Centrale Bibliotheek Bekijk details

  De Bibliotheek Rotterdam bestaat uit de Centrale Bibliotheek, verschillende vestigingen en een bibliobus. Met grote regelmaat vinden er tentoonstellingen en culturele activiteiten plaats. Jaarlijkse hoogtepunten zijn onder andere de Boekenweek, het Kinderboekenweekfeest en het Lezersfeest. Let op: voor gebruik van draadloos internet heb je een leners-, instap- of dagpas nodig.

  Bekijk details van Bibliotheek Rotterdam, Centrale Bibliotheek

 • OBA Oosterdok (Centrale) Bekijk details

  OBA Oosterdok (Centrale) op het Oosterdokseiland is met een oppervlakte van 28.000 vierkante meter de grootste bibliotheek van Nederland. De bibliotheek is door de week geopend van 08.00 tot 22.00 uur en in het weekende van 10.00 tot 22:00 uur (met uitzondering van enkele feestdagen) en biedt plaats aan anderhalf miljoen boeken, bladmuziek, tijdschriften, cd's, dvd's, microfiches, games en blu-rays. Er zijn meer dan 1.000 zitplaatsen en 490 internetcomputers. Het gebouw, dat op 7-7-2007 zijn deuren...

  Bekijk details van OBA Oosterdok (Centrale)

 • Tresoar Bekijk details

  Tresoar is dè plek waar je informatie ziet, vindt en hoort over je achtergrond, je huis, je dorp en misschien zelfs een stukje van je eigen identiteit. In ons gebouw bruist het van activiteiten voor jong en oud: concerten, lezingen, tentoonstellingen, educatieve projecten, kindercolleges. Daarnaast is het een ideale ruimte voor wetenschappers, genealogen, studenten en scholieren om in alle rust (samen) te kunnen werken aan onderzoek. Tresoar is de bewaarplaats van de geschiedenis van Fryslân. Je...

  Bekijk details van Tresoar

 • Centre Céramique Bekijk details

  Je bent van harte welkom bij Centre Céramique! Loop binnen om een tijdschrift of krant te lezen, het internet te gebruiken (gratis WiFi), een boek in te kijken, een tentoonstelling te bezoeken of deel te nemen aan een (gratis) activiteit. Met een abonnement kun je boeken, tijdschriften, cd’s en dvd’s lenen.

  Bekijk details van Centre Céramique

 • Rozet Bibliotheek Pluscollectie Bekijk details

  Als PLUSbibliotheek zijn wij dé openbare bibliotheek voor geschiedenis in Nederland. Onze pluscollectie Geschiedenis verbindt verleden, heden en toekomst voor alle Nederlanders. In het Erfgoedcentrum vertelt en verdiept de unieke Gelderse collectie van de Gelderland Bibliotheek het verhaal van Gelderland, met o.a. uitgebreide aandacht voor onze collectie Market Garden. Jong en oud maken op laagdrempelige wijze kennis met het Gelders erfgoed en de Gelderse identiteit in beeld, geluid en bijzondere...

  Bekijk details van Rozet Bibliotheek Pluscollectie

 • De Bibliotheek LocHal Bekijk details

  Iedereen is van harte welkom in de Bibliotheek Midden-Brabant. Wij werken met zelfservice-uren. Dit betekent dat je van 8.00 tot 9.00 uur (op ma t/m vr) zelfstandig materialen kunt zoeken, lenen en inleveren. Vanaf 9.00 uur zijn er medewerkers aanwezig om je te helpen.

  Bekijk details van De Bibliotheek LocHal

 • Bekijk details van Centrale Bibliotheek